Solid Edge 2023 – Bezproblémová spolupráce mezi jednotlivými týmy a systémy

Nová verze softwaru Solid Edge® přináší řadu nových nástrojů, které vám umožní zefektivnit navrhování výrobků a které podporují vytváření, propojování a spolupráci. Vyzkoušejte si bezproblémovou spolupráci mezi jednotlivými týmy a systémy díky novým vylepšením v oblasti interoperability. Nový vzhled a ovládání podporují vaše způsoby práce, umožňují vám být efektivnější a omezují nadbytečné klikání. Využijte nové simulační funkce a rozšiřte možnosti práce s modely síťování. Ušetřete čas a peníze v rámci výroby díky eliminaci chyb při kontrole. A to vše s novými možnostmi licencování, které vám zpřístupní funkce, když je právě potřebujete. Řešení Solid Edge 2023, které je součástí portfolia Xcelerator společnosti Siemens, komplexní a integrované nabídky softwaru, hardwaru a služeb, nabízí inovativní a komplexní přístup k vývoji výrobků pro tradiční trhy.

Solid Edge SaaS Řešení Xcelerator

Cloud a software jako služba (SaaS) nabízejí připojení ke cloudu a možnost předplatit si software a služby podle vašich potřeb. Pomocí řešení Solid Edge SaaS můžete snížit režijní náklady na informační technologie (IT), spravovat náklady a snadno rozšiřovat své podnikání. Navíc máte přístup k dalším funkcím, které jsou k dispozici pouze v rámci předplatného softwaru typu SaaS. Řešení Solid Edge SaaS, jehož součástí je i řešení Xcelerator Share, vám nabízí přesně takový výkonný software pro vývoj výrobků, jaký byste očekávali, a zároveň disponuje nástroji pro spolupráci nové generace a možnostmi využití rozšířené reality (AR), umožňuje přistupovat k datům návrhu odkudkoli, kdykoli a z jakéhokoli zařízení a nabízí mnoho dalších výhod.

Méně klikejte, udělejte více práce

Podívejte se na náš nový vzhled s přepracovaným uživatelským rozhraním a efektivnějšími pracovními postupy. Změnili jsme uživatelské rozhraní tak, aby odpovídalo vašemu způsobu práce. Nyní můžete využívat intuitivní panely příkazů a nástrojů, aktualizované možnosti přizpůsobení a vylepšené pracovní postupy při modelování. Také jsme snížili počet kliknutí pro dosažení běžných pracovních postupů, což vám ušetří čas – jinými slovy, přinášíme uživatelům vylepšení uspořádaného modelování prostřednictvím synchronních technologií.

Rozšiřování možností dat návrhu

Nová vylepšení v oblasti interoperability umožňují naplno využívat data návrhu a zároveň zajistit budoucnost vaší práce. Pomocí řešení Solid Edge můžete snadno a přesně přenášet data řešení Solid Edge do a z portfolia Xcelerator společnosti Siemens, a to včetně softwaru NX™ a Process Simulate v portfoliu Tecnomatix®. Softwarové soubory SolidWorks, JT, STEP a Parasolid® (dílů nebo sestav) můžete přímo vkládat do sestav řešení Solid Edge bez nutnosti překladu.

Využití výrobního záměru a záměru návrhu

Vylepšení definic založených na modelech (MBD) nabízí nástroje, které umožňují podrobné popisování 3D modelů snadno a rychleji než kdykoli předtím. Můžete také zvýšit produktivitu díky vylepšeným pracovním postupům a automatické asistenci. Nový doplněk řešení Solid Edge, který umožňuje pracovat s pokročilými informacemi o výrobě a výrobku (PMI), vám pomůže zajistit vysoce kvalitní a konzistentní dimenzování pro navazující využití PMI.

Automatická identifikace, štítkování a extrakce klíčových charakteristik návrhu

 Můžete využít také software Solid Edge Inspector a ušetřit čas i peníze v rámci výroby díky eliminaci chyb při kontrole. Software Solid Edge Inspector automaticky generuje data kontroly kvality a výkazy, kterým mohou uživatelé věřit, a zároveň umožňuje bezproblémovou komunikaci v rámci navazujících výrobních procesů.

Využijte své síťování naplno

Rozšířené funkce nyní umožňují provádět simulaci konvergentních modelů, modelů vytvořených pomocí generativního návrhu nebo modelů získaných během 3D skenování, a to bez nutnosti převodu na reprezentaci hranic. Díky rozšíření funkcí pro síťování těles o simulaci sestav a plechových součástí můžete snížit chybovost v rámci síťování a urychlit simulační studie.

Získejte požadované funkce, kdykoli je potřebujete

Nové možnosti licencování založené na hodnotě umožňují vybrat si požadované doplňkové funkce a přistupovat k nim podle potřeby. Tato flexibilní možnost licencování, která je k dispozici v rámci předplatného řešení Solid Edge SaaS, nabízí okamžitý přístup k produktům, jako jsou Generative Design Pro, Point Cloud Visualization a Solid Edge Trasy vodičů a kabelů.

Vyrobte nevyrobitelné díky novým výrobním možnostem

Nové víceosé hrubování pro 5osé obrábění, které je k dispozici v řešení Solid Edge CAM Pro, vám zajistí efektivnější obrábění materiálů a zároveň vám ušetří čas. Nový doplněk rotačního obrábění pro 4osé obrábění a nová funkce pro řezání drátů (EDM) rozšiřují vaše možnosti při vytváření tvarů, a to i těch, které by jinak nebylo možné vytvořit nebo které by byly příliš drahé. Knihovna chytrých strojních sad vám poskytuje snadný přístup ke standardizovaným, profesionálně sestaveným strojním simulačním sadám.

Rychlejší vytváření technických publikací

Nové a moderní uživatelské rozhraní a vylepšení v oblasti použitelnosti, pracovních postupů a animací umožňují rozšiřovat možnosti práce s ilustracemi a technickou dokumentací. Přidejte k ilustracím a dílům obsáhlá textová metadata, která se budou dynamicky zobrazovat. Vytvářejte vlastní přechody s předdefinovaným časováním pro pohyb kamery a odhalení komponenty, její pohyb a skrytí a využívejte různé animační funkce. Můžete také definovat více stránek předlohy a zobrazovat vizuální náhledy vedle dokumentu.

Vyšší přidaná hodnota Software Solid Edge je integrovaná sada výkonných, komplexních a dostupných nástrojů, které podporují všechny aspekty procesu vývoje výrobku. Řešení Solid Edge pomáhá řešit dnešní výzvy v oblasti složitosti pomocí automatizovaných digitálních řešení, která podporují kreativitu a spolupráci. Řešení Solid Edge pomáhá díky nejnovějším inovativním technologiím v oblasti strojírenského a elektrotechnického navrhování, simulace, výroby, vytváření publikací, správy dat a spolupráce v cloudu výrazně zkrátit dobu potřebnou pro uvedení výrobků na trh, nabízí vyšší výrobní flexibilitu a snižuje náklady díky svým kolaborativním a škálovatelným řešením.

cs_CZCzech