KEYSHOT 9 – Předčí Vaše očekávání aneb dechberoucí rendery do katalogů

To, že KEYSHOT je špičkový software v oblasti renderovacích softwarů je známá věc. Díky tomu, že je dodávaný současně se Solid Edge, mají naši zákazníci možnost tvořit dechberoucí fotorealistické render 3D modelů svých výrobků.

Keyshot 9 „šoupnul“ hranice možností opět o velký kus dál. O tom se přisvědčila i společnost Valvea (https://www.valvea.cz/) – výrobce a dodavatel průmyslových armatur.

POŽADAVEK ZÁKAZNÍKA

Společnost Valvea měla jasnou představu o tom, co chtějí:

„Máme velké portfolio výrobků a nemáme šanci všechny naše výrobky nafotit pro marketingové účely. Připravujeme webový katalog“

BEZ ŠKOLENÍ TO NEPŮJDE – Není čas na hrdinství.

Bez školení nikdy nedosáhneme takových výsledků jako „zkoušením ve volných chvílích“. Přistoupili k tomu zodpovědně a objednali si od naší společnosti dvoudenní školení na KEYSHOT. Během školení se rychle naučili, jak vytvářet a upravovat materiály, práce se světelným prostředí a zejména jak jednoduše tvořit vizualizace do katalogů. Modely do katalogů musí totiž mít stejné světelné podmínky, stejné materiály, stejné textury a stejnou orientaci. To díky nástrojům v KEYSHOTu je možné.

Ve verzi 9 je Keyshot obohacen novými materiály pro textilie, kapaliny a multimateriály.

Detail:

Prohlubte své znalosti a nechte se od u nás vyškolit od našeho specialisty.

Tomáš Krauz | Manažer CAx oddělení

Tel: +420 602 112 888 | Email: krauz@hsicom.cz

cs_CZCzech