Zúčastnili jsme se konference Provoz vodovodů a kanalizací 2019

Ve dnech 5. – 6. listopadu 2019 proběhl 17. ročník oborové konference Provoz vodovodů a kanalizací 2019 v Plzni, kterou pořádá Sdružení oboru vodovodů a kanalizací ČR. SOVAK ČR v letošním roce slaví výročí 30 let od založení. Obsah konference byl zaměřen jak na historii oboru vodovodů a kanalizací, tak legislativní změny v oboru nebo současný stav vývoje Benchmarkingu sektoru VaK na Ministerstvu zemědělství. Pozornost byla věnována i dalšímu financování vodního hospodářství.

V rámci konference jsme představili nový produkt z portfolia geografických informačních systémů – iGIS.Map.

iGIS.Map je novou generací řešení geografického informačního systému pro obce a malé správce inženýrských sítí. Moderní řešení se opírá o více než dvacet let zkušeností a desítek úspěšných implementací u správců inženýrských sítí, zejména vodovodů a kanalizací.

iGIS.Map je funkčností plně srovnatelný s aplikacemi provozovanými v jednotlivých vodárnách. Využívá technologie, které obcím a malým provozovatelům vodovodní či kanalizační infrastruktury umožní aktivně spravovat všechna data a informace, stejně jako to bylo doposud možné jen v robustních a drahých geografických informačních systémech.

iGIS.Map je cenově dostupný i těm nejmenším obcím či vlastníkům a provozovatelům vodovodní a kanalizační sítě.

cs_CZCzech