Proběhla technická konference společnosti AXIOM TECH

3. a 4. června 2019 se uskutečnila za účasti více než 130 účastníků Technická konference společnosti AXIOM TECH, jediného platinového partnera společnosti Siemens Digital Industries Software.

Konference proběhla v prostorách hotelu SKI ve známém sportovním areálu v Novém Městě na Moravě.

Program konference byl zaměřen na problematiku Digitální továrny.

Kromě novinek z nabídky portfolia firmy Siemens, prezentovanými odborníky z firmy SISW, AXIOM TECH a HSI com, vystoupili se svými přednáškami zákazníci, resp. uživatelé aplikací Siemens.

Např. zástupce firmy EVEKTOR prezentoval úspěšné nasazení aplikací NX CAM, Vericut, Femap a STAR-CCM+ ve vývoji a výrobě letadel. Největší světový výrobce scénického osvětlení Robe Lighting informoval o vyžití systému Plant Simulation v operativním plánování výroby. O využití softwarových řešení Siemens referovali další společnosti např. Barum Continental, TGS, Taurid, Minerva a další.

Velký prostor byl věnován nové funkcionalitě řešení pro správu dat systému Teamcenter a novým akvizovaným aplikacím pro pokročilé simulace a výpočty Star CCM+ a FloEFD.

V pozdních odpoledních hodinách byl pro účastníky připraven zajímavý volnočasový program, spojený s prohlídkou biatlonového stadionu, možnosti si vyzkoušet jízdu na kolečkových lyží nebo si zastřílet na biatlonové střelnici. První den byl pak završen společenským večerem.

Druhý den byl pak věnován samostatně aplikacím systému NX a Solid Edge.

Závěrem konference byla vylosována tombola s cenami věnovanými pořadatelem konference, HSI com  a firmou 3D connection.

cs_CZCzech